Hoteluri
Pensiuni
Agentii
Rent a Car
Oferte interne
Oferte Externe
Sejururi
Circuite
Croaziere
Turism de aventura
Team building-uri
Urmareste-ne pe Twitter
Newsletter
Ultimii useri inscrisi
lavasilelacazan pensiune
macpixel  
hotela3 hotel
startravel  
fliotravel  
Romania Turistica
Moldova
Transilvania
Oltenia
Muntenia
Banat
Dobrogea
Maramures
Crisana
Convertor Valutar
Reclama Mare

CINE SUNTEM?

MacPixel este o firma specializata in productia de grafica publicitara.

Experienta noastra in realizarea site-urile web, dar si analiza atenta a pietei ne-a confirmat faptul ca era nevoie de un portal, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de turism.

Desi nu suntem o agentie de turism, am realizat o platforma care sa ofere tuturor concurentilor din domeniul turismului sanse de a-si promova produsul si serviciile. Orice sugestie, primita din partea celor direct implicati in turismul romanesc, este de bun augur si va fi luata in considerare.

Inscrieriile si postarile ofertelor pe acest site sunt gratuite.

La MacPixel puteti beneficia de urmatoarele servicii:

web design

In prezent tot mai multe firme inteleg ca simpla aparitie pe internet nu mai este suficienta. Nu mai este de ajuns sa fi acolo, ci este foarte important modul in care esti prezent. Un site profesionist, iti poate asigura o crestere a vanzarilor produselor sau serviciilor tale, te poate situa cu un pas in fata concurentei.

design grafic

Designul grafic este parte integrata a vietii dumneavoastra. Designul grafic informeaza, influenteaza, organizeaza, stimuleaza, localizeaza, identifica, atrage atentia. Este un proces creativ ce combina arta si tehnologia pentru a comunica idei. La MacPixel vom pune in folosul dumneavoastra intreaga noastra experienta, ideile si dotarea logistica cu scopul de a comunica mesajele dumneavoastra, publicului tinta.

animatie & video

Atunci cand atentia dumneavoastra se indreapta spre prezenta pe micul ecran, realizarea unui clip video este cea mai buna solutie. Chiar si obiectele statice, ilustratiile pot prinde viata. Asezate intr-o anumita succesiune, acestea pot forma personaje animate, care completate de culoare si sunet creeaza un puternic impact asupra audientei.

design de ambalaj

Ambalajul reprezinta un factor cheie in toate formele de business. Cumparatorii reactioneaza la vederea ambalajului si sunt influentati de catre acesta in decizia de cumparare.Astfel ca noi va oferim selectii de culoare, design si tipar de cea mai buna calitate.

branding

Identitatea vizuala a unei companii constituie imaginea prin care aceasta este recunoscuta si se diferentiaza de concurenta. Asiguram atat strategia cat si suportul mediatic necesar pentru promovarea unei imagini corporative de inalta tinuta. Astfel ca identitatea vizuala a firmei dumneavoastra poate fi realizata dintr-un set de materiale ce vor forma un stil de comunicare, ca de exemplu:logo, coala de antet, carte de vizita, mapa, plicuri personalizate, pliante...

marketing

Va oferim solutii pentru a va atinge propriile obiective, prin determinarea dorintelor clientilor dumneavoastra si furnizarea de mesaje pe masura.