Hoteluri
Pensiuni
Agentii
Rent a Car
Oferte interne
Oferte Externe
Sejururi
Circuite
Croaziere
Turism de aventura
Team building-uri
Urmareste-ne pe Twitter
Newsletter
Ultimii useri inscrisi
lavasilelacazan pensiune
macpixel  
hotela3 hotel
startravel  
fliotravel  
Romania Turistica
Moldova
Transilvania
Oltenia
Muntenia
Banat
Dobrogea
Maramures
Crisana
Convertor Valutar
Reclama Mare

Pensiune ›› vila CASTELUL MARIA
    vila-CASTELUL-MARIA
vila CASTELUL MARIA    MargareteVezi ofertele(0)
Adresa: Hunedoara, sat Banpotoc, nr 20  
Telefon: 0722382212  
Email: office@castelulmaria.ro  
www.castelulmaria.ro  
Pret: de la 205 RON / camera  
Tweet This!  
 
Vila CASTELUL MARIA se afla in satul Banpotoc, pe valea raului Varmaga intr-un cadru natural deosebit si totusi la o distanta de numai 18 km. de cetatea:Devei;21km. fata de Castelul Huneazilor si doar 6 km. fata de parcul dendrologic Simeria
Vila este, de fapt, o cladire veche, construita ca un mic castel cu turn, folosind tuf vulcanic si blocuri masive de piatra cioplita, din cariera ce poarta acelasi nume ca si satul :Banpotoc. . La adapostul zidurilor groase s-au amenajat trei apartamente iar in turn o camera, incercand sa se pastreze toata admosfera aceea speciala , incarcarta de un “ceva ”care te face sa te simti bine .
“Castelul” este ascuns de niste brazi si de copaci falnici si tot atat de batrani. Este asezat in mijlocul unei gradini -parc cu mult verde , cu flori, mese de piatra ,bancute si balansoare, loc de joaca in aer liber pentru copii, livada refugiu pentru adulti .
La noi puteti gasi mai mult verde, mai multa lumina, doar zgomotul fanului cosit ,camere aproape de natura , confort de 4 stele .
Bucate gustoase si vin fiert la focul semineului in zilele ninse, ceai si tartine pe terasa acoperita in zilele ploioase, placinte calde servite chiar la firul ierbii in zilele fara nori, - toate te asteapta!(gustari usoare de la 20ron, meniu complet de la 40ron)
Organizam mese de prezentare diverse produse si mese festive pentru diferite ocazii...


Servicii


Hotel romantic Hotel renovat Parcare cu plata Bucatarie dietetica Bucatarie internationala Bucatarie traditionala Restaurant vegetarian Restaurant panoramic Restaurant Minibar Uscator DVD TV Telefon in camera Camere pentru nefumatori Fitness Parcare Parc Bar Sala banchet Spalatorie Sala mic dejun Seara dansanta Card Admitere animale mici 

Galerie foto
vila CASTELUL MARIA vila CASTELUL MARIA vila CASTELUL MARIA vila CASTELUL MARIA vila CASTELUL MARIA vila CASTELUL MARIA


Rezervare


Fa o rezervare prin eurotur.ro - completeaza formularul de mai jos, iar un angajat al firmei vila CASTELUL MARIA te va contacta pentru confirmarea detaliilor rezervarii efectuate.

Nume si prenume / Nume firma: 
   
   
Telefon:     
 *  
Email:     
 *  
Inceputul perioadei:     
 (aaaa-ll-zz)  
Sfarsitul perioadei:     
 (aaaa-ll-zz)  
Numar adulti:  Numar copii:   
 
 alte detalii semnificative
myCaptcha
   
Rezervarea efectiva la agentiile de turism se face numai in baza unui bon de comanda si cu plata unui avans, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice publicat de Ministerul Turismului in Monitorul Oficial..
Trimiterea informatiilor de rezervare nu este considerata rezervare ferma decat dupa ce veti fi contactat de catre reprezentantii agentiei de turism/hotelului sau pensiunii si veti avea confirmarea acestora.

Ai fost la vila CASTELUL MARIA? Da-i o nota sau lasa un comentariu!
0 comentarii pentru vila CASTELUL MARIA  


Mergeti la pagina   |

Scrie un comentariu!
Nickname:  
 obligatoriu
E-mail: 
 obligatoriu, nu va fi publicat
Pagina web: 
Comentariu: 
myCaptcha